Internationale Waterweek Amsterdam

Amsterdam hangt er vol mee: banieren die aankondigen dat de stad the place to be is op watertechnologiegebied. Tot en met vrijdag 4 november is de Amsterdamse RAI het domein van de Internationale Waterweek (IWW), met tienduizenden internationale waterprofessionals en 40 delegaties op topniveau op de conferentie.

De IWW Conferentie is het centrale platform waar kennis en expertise wordt uitgewisseld in een programma met drie thema’s: innovatie in de watersector, wateroplossingen in de industrie en delta, kust & rivieren: alles gericht op praktische oplossingen. Ruim 80 topsprekers presenteren een groot aantal internationale, nationale en lokale cases. Amsterdam zet haar beste beentje voor en biedt een aantal nevenactiviteiten aan. Naast de gebruikelijke boottochtjes en museumbezoeken zijn dat onder meer: de tentoonstelling ‘Van Amstel tot Zeedijk’ in de centrale hal van het Stadsarchief (tot en met 13 november), thematours door de grachten en de Water Week in Science Centre NEMO (tot en met 4 november).

Lees ook:Dag van de Belegger in de RAI
Lees ook:Internationale topconferentie maart 2014 in Den Haag
Lees ook:Art Square Amsterdam, gast van de Hermitage 14-17 april
Lees ook:Internationale Architectuur Biënnale Rotterdam
Lees ook:Preuvenemint Maastricht 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>