Geen raveparty in Amsterdamse metro

Er komt zaterdag toch geen raveparty in de Amsterdamse metro. Housecollectief Infaders geeft gehoor aan een oproep van het gemeentelijk Vervoer Bedrijf (GVB). Dat maakte zich zorgen dat er veel mensen op af zouden komen en dat de veiligheid daardoor in het geding zou komen. Hpousecollectief Infaders wilde zaterdag 12 februari 2011 ‘losgaan’ in de ondergrondse  om de GVB te steunen in de strijd tegen de voorgenomen bezuinigingen van het nieuwe kabinet.

De feestvierders waren via Facebook opgeroepen om zaterdag op Amsterdam Centraal om 21.16 uur de metro naar Gein pakken en vervolgens de hele avond heen en weer ‘raven’. De GVB vond het ‘een sympathiek gebaar’, maar niet geschikt voor treinstellen die per rit hooguit 300 passagiers kunnen vervoeren. Infaders liet vandaag weten via zijn Facebookpagina te kijken hoe het de rave kan verplaatsen. ‘In ieder geval gaan wij zaterdag gewoon bier drinken in de kroeg.’

Lees ook:GVB: Liever geen houseparty in onze voertuigen
Lees ook:Metro Rotterdam veertig jaar
Lees ook:Metroverkeer Amsterdam ligt opnieuw plat
Lees ook:Metro’s Amsterdam plat door stroomstoring
Lees ook:Vispassage Afsluitdijk bij Den Oever geopend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>