Strippers taboe in Urk

Strippers mogen niet meer aan het werk in horecazaken in Urk. Dat besloot de gemeenteraad afgelopen donderdagavond. Tenten die toch stripacts aanbieden, kunnen rekenen op tijdelijke sluiting. In december huurde een kroeg een danseres in die volledig uit de kleren ging. Dat leidde tot verontwaardigde reacties in het streng gelovige dorp in de Noordoostpolder.

Het café kwam weg met een waarschuwing, maar de burgemeester zei toen al dat er in de toekomst strenger zou worden opgetreden. De Raad stemde in met een wijziging in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV), waardoor nu inderdaad strenger kan worden toegezien.

Lees ook:Breda schrapt stoepkrijtverbod uit 1970
Lees ook:Softdrugs taboe in Urk
Lees ook:Regels koopzondagen verscherpt
Lees ook:Bedenker van Het Dorp Arie Klapwijk overleden
Lees ook:Tulpenfestival Noordoostpolder 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>