NS klanten mogen hele maand eerste klas reizen

NS klanten met een OV jaarkaart of jaartrajectabonnement voor de tweede klas mogen de hele maand januari eerste klas reizen. Dat maakte de NS vandaag bekend. De spoorwegen willen vaste klanten op deze manier compenseren voor de overlast van vorige maand. Inmiddels rijden de treinen weer volgens de vaste dienstregeling, maar ze zijn korter en dus drukker. Alle beschikbare treinen worden ingezet. De NS is naar eigen zeggen hard bezig treinen te repareren die door de winter buiten dienst raakten.

Het aanbod geldt van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur en na 19.00 uur. Bij de Broodzaak op het station kunnen de vaste klanten een gratis winterbrunch halen en buiten de spits een gratis warme drank bij de kiosk op het station. Ook het zoutkaartje komt terug: mensen zonder kortingskaart mogen buiten d spits met 40 procent korting reizen. Rover wil een aanvullende maatregel voor vaste klanten die daar met hun kortingskaart al recht op hebben. Vorig jaar kregen mensen die niets aan een zoutkaartje hadden een kaart om een dag gratis te reizen.

Lees ook:Studenten gratis met de trein op zondagen in januari
Lees ook:Zondag 16 maart gratis met de trein met Boekenweekgeschenk
Lees ook:Treinverkeer Zwolle ligt plat door stroomstoring
Lees ook:NS wil tarieven in de spits verhogen
Lees ook:Gratis met de trein met Boekenweekgeschenk op zak

1 Reacties // Reageer

One thought on “NS klanten mogen hele maand eerste klas reizen

 1. hendrik

  Wat een rooskleurige berichtgeving.
  De gratis brunch/koffie is alleen voor 1e klas jaarkaart houders, niet voor iedereen. De upgrade naar 1e klas is alleen voor 2e klas jaarkaart houders en geldt alleen buiten de spits waardoor de meeste mensen er helemaal niets aan hebben.

  Als ik buiten de spits reis is dat meestal in het weekend (dan geldt deze regeling niet)
  en niet op het traject naar mijn werk (dan geldt deze regeling ook niet)

  Hoera…

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>