Blijdorp zondag gratis open

Zondag 7 november 2010 is de Rotterdamse diergaarde Blijdorp uit protest gratis open voor het publiek. Hiermee protesteert de dierentuin tegen de plannen van het stadsbestuur om de gemeentelijke subsidie te verlagen van 4,5 miljoen euro naar acht ton in 2015. Vanmiddag (3 november) protesteren medewerkers en sympathisanten van Blijdorp vanaf 12.45 uur bij het stadhuis van Rotterdam.

 

Tussen 13.00 en 14.30 uur  vindt de commissievergadering plaats over de begroting van destad. Dan komt ook de subsidie aan de dierentuin aan de orde. Tegenstanders kunnen nog altijd een petitie tekenen van de Vrienden van Blijdorp tegen de draconische bezuiniging. Tot nu toe zijn er al 37.710 handtekeningen binnen.  

Lees ook:Tienduizenden handtekeningen voor petitie Blijdorp moet blijven
Lees ook:Blijdorp doet afstand van ruziezoekende olifant
Lees ook:Protest omroepen op Malieveld
Lees ook:Blijdorp dumpt onvruchtbare ijsberin
Lees ook:Olifantje geboren in Blijdorp

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>