Koningin terug naar Apeldoorn

De koningin komt met een aantal leden van het Koninklijk Huis terug naar Apeldoorn, om mensen te bedanken die hebben meegewerkt aan de organisatie van Koninginnedag. Op zaterdag 6 juni 2009 is op Paleis Het Loo een besloten bijeenkomst met de vrijwilligers. Wie van de familie meekomt, is nog niet bekend. De nazit, zoals dit samenzijn traditioneel wordt genoemd, was gepland op 30 april tussen de optocht en het defilé in. Door het drama bij de Naald ging de bijeenkomst toen niet door.

 

Daarna bezoekt de koningin met haar familie de tentoonstelling ‘100 jaar Juliana‘ in het paleis. Ze zou de expositie op Koninginnedag openen, maar ook dat ging toen niet door. De tentoonstelling is sindsdien geopend voor het publiek en tot en met 30 augustus te bezichtigen. Op 6 juni is de expositie vanaf 14.00 uur gesloten voor het publiek. Van 17.00 tot 18.00 uur bestaat de mogelijkheid om de expositie in de westvleugel van het paleis alsnog te bezoeken. De rest van het paleis en de tuinen zijn die dag wel de hele dag open.

Lees ook:Defilé terug op Koninginnedag 2009
Lees ook:Fototentoonstelling Beatrix op Soestdijk
Lees ook:Juliana even terug op paleis Soestdijk
Lees ook:Koningin viert Koninginnedag in Apeldoorn
Lees ook:Tentoonstelling Juliana in paleis Het Loo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>