Museumkidsweek 2017: de spannendste herfstvakantie ooit!

Kinderen kunnen in de herfstvakantie heel spannende activiteiten beleven in 200 musea tijdens de Museumkidsweek. Alle deelnemende musea zorgen voor speciale activiteiten met een extra spannend tintje. Zij sluiten daarmee aan op het thema van de Kinderboekenweek: “griezelen”. Alle activiteiten en de deelnemende musea zijn te vinden op museumkidsweek.nl (bron: persbericht).
-
De Museumkidsweek begon zaterdag in het Allard Pierson Museum met een spannende ‘escape game’. Kinderen moeten in een zeer beperkte tijd een eigen expositie samenstellen. Want de bezoekers staan al te dringen voor de deur en de expositie is nog lang niet af (zie rechtenvrije foto’s). De Museumkidsweek duurt van zaterdag 14 tot en met 29 oktober.
-
Tijdens de Museumkidsweek kunnen kinderen bij de deelnemende musea ook op zoek naar een bloedstollende plek om met het speciale Tikkit-fotokader een selfie te maken. Kinderen die zo’n foto uploaden op museumkidsweek.nl maken kans op één van de vier hoofdprijzen. De hoofdprijs is een vip-weekend voor de winnaar en zijn/haar familie met een spannende avondontvangst in een Kidsproofmuseum.
-
De Museumkidsweek 2017:
  • Tijdens de gehele herfstvakantie (van 14 t/m 29 oktober)
  • Door heel Nederland
  • Spannende activiteiten met speciale kidswedstrijd
  • museumkidsweek.nl

Lees ook:Herfstvakantie omgetoverd tot Rabo Museumkidsweek
Lees ook:Kinderactiviteiten herfstvakantie
Lees ook:Herfstvakantie in het Van Gogh Museum: Familiedagen
Lees ook:Zeeuwse Museumnacht 2011
Lees ook:Museumnacht Utrecht 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>