Safaripark Beekse Bergen: pasgeboren vijfling jachtluipaardjes voor het eerst naar buiten!

De pasgeboren vijfling jachtluipaardjes hebben voor het eerst hun ruime buitenverblijf langs de wandelsafari van Safaripark Beekse Bergen ontdekt. Nadat de eerste durfal meteen met moeder Kate mee naar buiten rende, durven de andere welpjes na een tijdje ook voorzichtig op ontdekkingstocht te gaan. De jongen hebben inmiddels allemaal een naam gekregen: de twee vrouwtjes heten Luna en Tazi, de drie mannetjes heten Sami, Tamu en Silas (bron: persbericht). 

‘De welpjes groeien als kool, het gaat hartstikke goed met ze. Nu ze voor het eerst het buitengebied konden gaan ontdekken zie je meteen grote onderlinge karakterverschillen tussen de welpjes. De durfal van de groep rende echt meteen met moeder Kate mee naar buiten, de rest volgde pas nadat Kate heel erg haar best deed om ze naar buiten te krijgen door ze te roepen. Super dat ze uiteindelijk allemaal buiten op ontdekkingstocht zijn gegaan!’ zegt verzorgster Milou Meijer.

De welpjes bewonderen! 
Het was even wachten, maar bezoekers van Safaripark Beekse Bergen kunnen de vijfling nu dan ook eindelijk komen bewonderen. In de ochtend en in de namiddag hebben bezoekers de meeste kans om de welpjes in hun buitenverblijf te bewonderen: tussen de middag doen de kleintjes nog een middagdutje.

Safaripark Beekse Bergen is het grootste Afrikaanse wildlife park van Nederland. Bezoekers van het park komen tijdens een wandel-, auto-, boot- en bussafari oog in oog te staan met meer dan 1.450 dieren zoals leeuwen, olifanten, giraffen, neushoorns en apen. Safaripark Beekse Bergen is gevestigd in Hilvarenbeek en onderdeel van Libéma. Afrika, gevaarlijk dichtbij!

Lees ook:Africa by Light in Safaripark Beekse Bergen
Lees ook:Opening lippenberenverblijf woensdag 24 augustus in Safaripark Beekse Bergen
Lees ook:Libéma realiseert met Safari Resort Beekse Bergen unieke vakantiebestemming in Nederland
Lees ook:Safaripark Beekse Bergen: ‘Africa by Light’ wordt kilometer langer
Lees ook:Africa by Light trekt veel bekijks – komend weekeinde laatste kans in Safaripark

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>