Koning 50 jaar: diner en openstelling Paleis op de Dam

Koning Willem-Alexander viert op 27 april zijn vijftigste verjaardag en nodigt 150 Nederlanders uit die op dezelfde dag jarig zijn (en minimaal 20 jaar zijn) voor een ‘feestelijk diner’ in het Paleis op de Dam op vrijdag 28 april. Wie op 27 april jarig is (en ook een ‘kroonjaar’ bereikt, minimaal 20 jaar), kan zich opgeven via www.wa50.nl. De aanmelding sluit op 3 maart; daaruit worden 150 gelukkigen geloot.

Na het diner wordt ‘een feestelijk moment’ op de Dam georganiseerd en staan de paleisdeuren vijftig uur onafgebroken gratis open voor het publiek: van vrijdagavond 22.00 uur tot zondagavond 24.00 uur. In het paleis is een ‘bijzondere programmering’ over de laatste vijftig jaar in Nederland te zien.

Lees ook:Koning viert 50e verjaardag: diner en 50 uur openstelling Paleis op de Dam
Lees ook:Met z’n allen op de gigapixel-foto met de koning op de Dam!
Lees ook:Spirit of Winter op Paleis het Loo
Lees ook:Paleis Het Loo vanaf 2018 drie jaar dicht voor verbouwing
Lees ook:Kerst op Paleis Het Loo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>