Efteling: twee attracties tijdelijk dicht na brand in bomen

Pretpark de Efteling heft zaterdagochtend tijdelijk twee attracties moeten sluiten omdat een aantal bomen in brand waren gevlogen die in de buurt van de attracties Vogel Rok en Carnaval Festival staan. Drie kerstbomen en twee horeca-blokhutten vatten vlam. De brand ontstond in de buurt van Vogel Rok. De oorzaak is nog niet bekend.

Het plein rond Vogel Rok werd afgesloten, maar de achtbaan kon open blijven. Medewerkers van het park wisten de brand snel te blussen. De brandweer heeft de branden nageblust en doet samen met de medewerkers van het park onderzoek naar de oorzaak.

 

Lees ook:Park Hilaria Eindhoven
Lees ook:Grote brand in Rotterdam
Lees ook:Grote brand in Rotterdam: 17 mensen moesten hun huis uit
Lees ook:Zeer gote brand pal naast Madame Tussauds Amsterdam
Lees ook:Grote brand verwoest Julianakerk in Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>