Ouwehands Dierenpark heeft ‘mooiste pandaverblijf ter wereld’

Het Ouwehands Dierenpark in Rhenen heeft ‘het grootste en mooiste pandaverblijf ter wereld’. Dat zei Zhong Yi, directeur van de Chinese Wildlife Conservation Association. Vandaag kwam een delegatie uit China het nieuwe pandaverblijf keuren, voor het land twee reuzenpanda’s aan het Ouwehand uitleent.

Wanneer de dieren komen, is nog niet bekend. ‘Dat horen we eind deze week als de Chinezen met hun bevindingen komen’, aldus Ouwehand-directeur Robin de Lange. Het pandaverblijf kostte 7 miljoen euro. Het is in traditioneel Chinese stijl gebouwd en bestaat uit twee op Chinese tempels lijkende  gebouwen die door een brug met elkaar zijn verbonden.

Lees ook:Toch Chinees Nieuwjaar in Amsterdam
Lees ook:Honderd jaar Chinezen in Nederland
Lees ook:39 Chinese restaurants geven 39 procent korting op nummer 39
Lees ook:Reuzenpanda’s komen 12 april naar Ouwehands Dierenpark
Lees ook:Panda’s op 30 mei voor het eerst te zien in Ouwehands Dierenpark

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>