Voorjaarsvakantie: vliegtuigjes vouwen in Aviodrome

Vouwvliegtuigjes zijn er in alle soorten en maten. Bij het luchtvaart-themapark Aviodrome in Lelystad leer je tijdens de voorjaarsvakantie – 20 februari tot en met 6 maart- tijdens speciale workshops precies hoe je een supervliegtuig in elkaar vouwt. Doe vervolgens met jouw creatie mee aan de vouwvliegwedstrijd! Tijdens de workshop worden diverse vliegtuigen gevouwen: van een simpel tot een heel goed vliegend vouwvliegtuigje. Leuk en educatief: de deelnemers krijgen zo ook inzicht in hoe een vliegtuig vliegt en in de lucht blijft (bron: persbericht).

Natuurlijk kun je ook deelnemen aan rondleidingen met uitleg over Aviodrome, de nationale luchtvaartgeschiedenis, een bezoek aan de radiokamer en de simulators. Kinderen kunnen zich extra uitleven op de vele speeltoestellen (waaronder een levende bagageband). Door diverse testen met goed gevolg af te ronden, kunnen zij zelfs hun Aviodrome Vliegbrevet halen. Die vaardigheden worden getest tijdens een vliegtest, seintest, kennistest, ogentest en ook nog een stuurtest in trapvliegtuigjes tijdens de kinderpiloten- en stewardessenopleiding. Tijdens de voorjaarsvakantie is Aviodrome dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Veel speeltuinen zijn onveilig
Lees ook:4D film Skymania in première bij Aviodrome in Lelystad
Lees ook:Maar liefst 198 ruiten krabben van de Boeing 747 in Luchtvaart-Themapark Aviodrome
Lees ook:Welk pretpark in voorjaarsvakantie open?
Lees ook:‘Modelbouw in Actie’ op 25 juni bij Aviodrome Lelystad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>