Zuiderzeemuseum Enkhuizen: Avond in het buitenmuseum

Zaterdag 24 oktober organiseert het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen ook dit jaar Avond in het buitenmuseum. Van 18.00 tot 21.00 uur – vlak voor de wintertijd ingaat – kunnen bezoekers een avondwandeling maken door de geschiedenis, wanneer de straatjes en huisjes met meer dan duizend stormlampen sfeervol zijn verlicht. Kinderen kunnen in het knutselatelier eigen lampionnen maken.

Er is straattheater, een optreden van de Sjappetouwtjes en de avond wordt afgesloten met een grote vuurwerkshow. Tickets: zie website. Het buitenmuseum gaat maandag 26 oktober dicht voor de winterstop. Daarna is he tpark alleen open tijdens het nationale Pietendorp (22, 28 en 30 november) en de winteropenstelling in de kerstvakantie. Het binnenmuseum is het hele jaar open, behalve op eerste kerstdag.

Lees ook:Avond in het buitenmuseum: duizend lantaarns verlichten Zuiderzeemuseum Enkhuizen
Lees ook:Winter Efteling opent 18 november
Lees ook:Stormachtige Avond in buitenmuseum Enkhuizen
Lees ook:A20 bij Rotterdam weeklang dicht
Lees ook:Oktoberfeest Sittard 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>