Efteling ontruimt attractie Baron 1898

De gloednieuwe attractie Baron 1898 in pretpark de Efteling in Kaatsheuvel brengt vooralsnog meer lasten dan lusten. Vandaag zaten bezoekers drie kwartier vast in de nieuwe achtbaan en moesten door de bedrijfsbeveiliging uit hun benarde positie worden gered. Op Twitter was op foto’s te zien hoe mensen bovenin de attractie, 30 meter hoog, vast zaten.

Zie ook: LEGO® XL-dag Speelland Beekse Bergen

Het achtbaankarretje kwam vlak voor de vrije val naar beneden klem te zitten. Volgens een woordvoerder van het pretpark komt het vaker voor dat een nieuwe attractie in het begin kampt met storingen. Baron 1898 ging op 1 juli open. Er kunnen 18 personen in de nieuwe attractie. In Eindhoven was sprake van een stroomstoring, maar de Efteling benadrukte dat de storing bij de attractie daar niets mee te maken had. De rest van het park haf wel stroom.

Lees ook:Pinokkio krijgt plek in de Efteling
Lees ook:Efteling 65 jaar – nieuw: vakantiepark Efteling Loonsche Land en familie-attractie Symbolica
Lees ook:Disneyland: bijna miljoen Nederlandse bezoekers
Lees ook:Gewonden na ongeluk in pretpark
Lees ook:Jongetje (3) bekneld onder kermisattractie Tilburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>