Pinokkio krijgt plek in de Efteling

De Efteling krijgt er een attractie bij: Pinokkio, een oud Italiaans sprookje over een levende houten pop die niet mag liegen, anders groeit zijn neus. De bouw begint na de zomer en de Efteling trekt er twee miljoen euro voor uit.

Pinokkio krijgt een plek in het oudste deel van het Sprookjesbos, tussen de Rode Schoentjes en Roodkapje. De nieuwe attractie is vanaf voorjaar 2016 te zien en is het 29e sprookje in het Sprookjesbos. In het najaar komt de Efteling met een compleet nieuwe musical over Pinokkio die van 9 september tot en met 28 februari 2016 te zien zal zijn in het Efteling Theater.

Lees ook:Sprookjesboom de Musical terug in Efteling
Lees ook:Efteling 65 jaar – nieuw: vakantiepark Efteling Loonsche Land en familie-attractie Symbolica
Lees ook:Première musical Hans en Grietje
Lees ook:Efteling open op de zomeravonden
Lees ook:Winter Efteling opent haar deuren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>