Stoomdagen op Landgoed Nienoord in Leek

Donderdag 14 mei (Hemelvaartsdag) tot en met zondag 17 mei is Landgoed Nienoord in het Groningse Leek voor de 42e keer het decor van de Internationale Stoom- en modelbouwdagen. Bij zonder dit jaar is dat het Familiepark op zaterdag één dag in het teken staat van Make-a-Wish, een goed doel ten behoeve van zieke kinderen.

Op Hemelvaartsdag is het plein voor het informatiecentrum van het Landgoed voor de tiende keer het domein van de Plantjesmarkt. Zaterdagavond is er een benefietconcert en vindt er een fakkelrit plaats door de sfeervol verlichte bossen van Nienoord. De andere dagen is er ook genoeg te doen: op alle sporen van het Familiepark rijden modeltreinen, er zijn demonstraties en optochten van Groot Stroom en de Agridagen en in de Showtent zijn miniaturen te bewonderen. De toegang kost 9 euro, de het Familiepark is alle dagen open van 9.30 tot 17.30 uur.

Lees ook:Stoomdagen Landgoed Nienoord Leek (Groningen)
Lees ook:Dauwpop 2013 in Hellendoorn
Lees ook:Dauwpop Hellendoorn 2011
Lees ook:Dauwpop 2012
Lees ook:Staking bussen dupeert miljoen reizigers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>