Sprookjesrondleidingen en lichtjesavonden in Kasteel De Haar

Kasteel De Haar in de Utrechtse gemeente Haarzuilens beleeft tijdens de kerstvakantie de jaarlijkse sprookjesrondleidingen Sprookjes van De Haar. Voor het eerst na honderd jaar zijn niet alleen deftige zaken te bekijken, maar ook de oude en de nieuwe keuken, de groentekeuken, de slagerij en de kindereetzaal. De kasteelkok vertelt alle keukengeheimen vol wonderlijke sprookjesavonturen.

De sprookjesrondleidingen zijn van 24 december tot en met 4 januari tussen 11 en 17 uur, ook op eerste en tweede kerstdag, maar niet op 31 december en 1 januari. Zaterdag 27 tot en met dinsdag 30 december en 2 en 3 januari zijn de speciale Sprookjes Lichtjesavonden en is het kasteel ‘s avonds open voor het publiek, met van 18.30 tot 20 uur sprookjesrondleidingen in een sfeervol verlicht kasteel.  Vooral reserveren is noodzakelijk, want het aantal rondleidingen is beperkt, tickets: zie website.

 

Lees ook:Lichtjesavond Sprookjes van De Haar
Lees ook:Sprookjes3daagse in Zwolle
Lees ook:Country & Christmas Fair Kasteel De Haar
Lees ook:Eropuit tijdens tweede kerstdag
Lees ook:Eropuit tijdens tweede kerstdag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>