Zomer in de Efteling – Negen Pleinen Festival

Heel juli en augustus is het zomer in de Efteling! Het Sprookjesbos en alle attracties zijn negen weken extra lang open, dagelijks tot 20.00 uur. Veel tijd dus om te genieten van de Piraña, Droomvlucht, Villa Volta of De Vliegende Hollander. Het entertainment programma voor de zaterdagavonden is uitgebreid met twee pleinen en naar negen zaterdagen, onder de noemer Negen Pleinen Festijn (bron: persbericht).

Op deze zaterdagen blijft het park open tot middernacht en ontstaat ’s avonds een zinderende festival-sfeer met bijzonder live-entertainment voor jong en oud. Van Zuid-Amerikaanse salsa tot schlagerfestijn en van een heus sprookjesbal tot internationaal straattheater. En elke week is er een bijzonder gastoptreden van bijvoorbeeld Ruth Jacott, Gers Pardoel, Nielson of de 3 J’s. De spectaculaire watershow Aquanura maakt de Efteling-zomer compleet.

Lees ook:Efteling Zeven Mijls Zomer
Lees ook:Efteling Zeven Mijls Zomer 2012
Lees ook:Efteling breidt zomerprogramma uit
Lees ook:Ralf Mackenbach, Jamai en 3J’s live op Efteling Zomeravond
Lees ook:Zeven Mijls Zomer in de Efteling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>