Kasteel de Haar houdt open trouwlocatie dag

Kasteel de Haar in het Utrechtse Haarzuilens organiseert zondag 9 februari een open trouwlocatie dag. Het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland verwelkomt alle aankomende bruidsparen van 12.00 tot 17.00 uur. Zij kunnen zonder afspraak, vrijblijvend langskomen en alle informatie krijgen over de mogelijkheden om op De Haar te trouwen.

Het kasteel biedt de liefdeskoppels gratis entree tot het park en de kapel, een gratis welkomstdrankje bij het koetshuis, een informatiemap over trouwen op De Haar, uitleg, een plattegrond en een trouwambtenaar, fotograaf, bloemist en stalhouder.

Lees ook:Trouwen op de Dag van de Romantische Muziek in Rotterdam
Lees ook:Kasteel de Haar: Smaak van Italië
Lees ook:Sandra en Erik trouwen op Huishoudbeurs 2017
Lees ook:Kasteel de Haar: Fleurig Huis & Tuin 2008
Lees ook:Dag van de Romantische Muziek in Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>