Vier de Winter in Archeon

Op 14 en 15 december en van 21 december tot en met 5 januari (tijdens de kerstvakantie) is het archeologische themapark Archeon in Alpen a/d Rijn open tijdens ‘Vier de Winter in Archeon’, een ‘echte familiedag vol vertier en vermaeck’. Alle 43 locaties zijn geopend en de bewoners laten zien hoe ze in de prehistorie, de Romeinse tijd en de middeleeuwen de winter doorkwamen. In alle locaties zijn speciale activiteiten. Er is een grote schaatsbaan van 375 m2; schaatsen zijn er te huur en in de ijshut direct naast de ijsbaan is het lekker warm.

In het middeleeuws klooster is twee tot drie keer per dag de Tijd Tovenarij van Trucasius te zien, er staat een levende kerststal, de arena is het decor van de Ice Bird Show en iedere dag wordt afgesloten met een fakkeloptocht. Met de kerstadagen wordt een kerstbrunch geserveerd en op zondagen een familiebrunch. Zondag 5 januari wordt in het Archeon Driekoningen gevierd. Tickets en tijden: zie website. Op oud- en nieuwjaarsdag is het Archeon gesloten.

Lees ook:Midwinter Fair en Vier de Winter in Archeon
Lees ook:Spoorwegmuseum Utrecht: tot en met 3 januari ‘Winter Station’
Lees ook:Archeon Midwinterfair 2010
Lees ook:Voorverkoop 5 Days Off van start
Lees ook:Winter Arnhem, opvolger van Warme Winter Weken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>