Winter Efteling opent 18 november

Nu het winter wordt, houden de meeste attractieparken houden een winterstop, maar de Efteling in Kaatsheuvel blijft het hele jaar open. Maandag 18 november 2013 opent de Winter Efteling. Tot en met zondag 2 februari 2014 toont het pretpark haar winterse pracht: een sprookjesachtige verlichte wereld. Drie attracties verschijnen ’s avonds in een andere gedaante en de winterdah wordt afgesloten met de sensationele watershow Aquanura.

Bijna alle attracties zijn gewoon open, behalve de Piraña en de Vliegende Hollander. De attracties Joris en d eDraak, Python, Halve Maen, Bobbaan en D’Oude Tufer zijn bij slecht weer ook dicht. Daarnaast zijn er speciale attracties, zoals een schaatsbaan, een langlaufbaan, een sneeuwglijbaan en een winterse markt. De Winter Efteling is iedere dag open: op doordeweekse dagen van 11.00 tot 18.00 uur, in de weekenden, en in de kerstvakantie van 11.00 tot 20.00 uur en op Oudejaarsdag is tot 18.00 uur, maar om 19.00 uur gaan de poorten open voor Oud & Nieuw in de Efteling, met om 24.00 uur een spetterende vuurwerkshow en bubbels.

Lees ook:Winter Efteling 2012
Lees ook:Winter Efteling 2011 opent de poort
Lees ook:Winter Efteling opent haar deuren
Lees ook:Wintertijd in de Efteling
Lees ook:Winter in de Efteling: vanaf 14 november elf weken in warme wintersferen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Winter Efteling opent 18 november

  1. Ellie

    In de winter naar de Efteling is gewoon magisch en zeker de moeite waard! Naast een zonnige zomerdag is de winter Efteling toch zeker het leukst!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>