Paleis Het Loo – Spirit of Winter

Woensdag 13 tot en met zondag 17 november vindt op het voorterrein van Paleis Het Loo in Apeldoorn voor de zesde keer de livestyle buitenfair Spirit of Winter plaats (2015: klik hier). Zo’n 120 exposanten bieden een breed scala aan producten: feestelijk gedekte tafels, ambachtelijke kerstdecoraties en culinaire hoogstandjes bieden van alles om het in de wintermaanden aangenaam te maken.

Daarnaast zijn er modeshows, creatieve workshops en kan de bezoeker advies krijgen over make-up en kleurgebruik. Nieuw dit jaar is het Smaak Hof, een centrale huiskamer met vers klaargemaakte lekkernijen die bij de winter passen. In de Smaak Parade kan iedereen meekoken en meeproeven en wordt uitleg gegeven over zaken als tafelschikking en etiquette. De beurs is iedere dag te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur (het paleis sluit om 17.00 uur). Op vrijdag is er een extra avondopenstelling tot 22.00 uur (maar dan is het paleis dicht). In het paleis is tot en met april 2014 de tentoonstelling Wij Willem te zien: met multimediale presentaties, theatrale effecten en filmscènes wordt het verhaal verteld van koning Willem I, II en III. Een ticket voor Spirit of Winter geeft ook toegang toet het paleis.

Lees ook:Spirit of Winter op Paleis Het Loo
Lees ook:Paleis Het Loo: Spirit of Winter 2016
Lees ook:Spirit of Winter op Paleis het Loo
Lees ook:Spirit of Winter bij Paleis Het Loo
Lees ook:Spirit of Winter in Paleis Het Loo Apeldoorn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>