Gratis tentoonstelling HURRA! – 35 jaar IKEA in Nederland

In de Kromhouthal in Amsterdam-Noord is van zaterdag 9 tot en met zondag 17 november de gratis tentoonstelling HURRA! te zien: 35 jaar IKEA in Nederland. De geschiedenis van de Zweedse meubelgigant in ons land is te zien in een looproute door negen inspirerende ruimtes van het verleden naar de toekomst. Alle oude en nieuwe designnamen zijn er te zien, zoals Billy, Ivar, Klippan en Ölga.

Oude en nieuwe catalogi liggen naast elkaar, er is een bioscoop en last but not least biedt het IKEA restaurant de vermaarde Zweedse lekkernijen. De tentoonstelling in de Kromhouthal aan het Gedempt Hamerkanaal, op bedrijventerrein De Overkant in Amsterdam-Noord is gratis toegankelijk en  iedere dag geopend van 10.00 tot 21.00 uur, op de slotdag 17 november tot 18.00 uur.   

Zie ook: duurste winkelstraten ter wereld.

Lees ook:Affordable Art Fair 2013
Lees ook:IKEA vestiging ontruimd na explosie
Lees ook:Pathé opent nieuwe bioscoop in Maastricht
Lees ook:Cohen: bommelding specifiek gericht op winkels
Lees ook:Arenaboulevard en Ikea Amsterdam ontruimd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>