Italië Evenement Smaak & Stijl in kasteel De Haar

Vrijdag 31 mei tot en met zondag 2 juni 2013 zijn de tuinen van kasteel De Haar in Haarzuilens voor de 10e keer het decor van het Italië Evenement Smaak & Stijl, met ‘het lekkerste, beste, mooiste en nieuwste van Italië’, meldt de aankondiging. Met meer dan 200 exposanten en artiesten, optredens, modeshows, kunst, lezingen, reisinformatie, kookworkshops, proeverijen en activiteiten voor kinderen. Het Italiaanse evenement is alle dagen te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur. Tickets en verdere informatie: zie website.

 

Het kasteel is voor bezoekers van De Smaak en Stijl van Italië tegen gereduceerde prijs te bezichtigen (museumjaarkaart is tijdens het evenement niet geldig). Daar is de tot en met 16 juni de tentoonstelling ‘Verborgen zilver’ te zien. De Haar ligt ten westen van Utrecht is het grootste kasteel van Nederland. Het werd in 1391 voor het eerst vermeld en vanaf 1892 volledig gerestaureerd en herbouwd. Niet alleen het slot, maar ook het interieur, de tuinen en zelfs de kapel en het dorp Haarzuilens werden in dit ‘Gesamtkunstwerk’ betrokken.

Lees ook:Smaak & Stijl van Italië in Kasteel De Haar
Lees ook:Smaak en Stijl van Italië 2011 in kasteel De Haar
Lees ook:De Smaak van Italië in Kasteel de Haar
Lees ook:Kasteel de Haar: Smaak van Italië
Lees ook:De Smaak van Italië 2010 in Kasteel de Haar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>