Nationale Modelbouw Manifestatie in Militaire Luchtvaartmuseum Soesterberg

Zondag 28 april tot en met vrijdag 3 mei 2013 (tijdens de meivakantie) vindt in het Militaire Luchtvaart Museum in Soesterberg voor de 32e keer de Nationale Modelbouw Manifestatie plaats. Op dit evenement voor jong en oud valt niet alleen veel te zien: bezoekers kunnen ook zelf aan de slag. Ze komen alles te weten over het bouwen en besturen van modellen op schaal. Een groot aantal verenigingen presenteert zelfgebouwde modellen van vliegtuigen, schepen, auto’s, tanks en hijskranen.

Iedere dag zijn er demonstraties, zoals met schaalmodel helikopters. Daarvoor staat op het buitenterrein staat een groot waterbassin. Verder zijn er modelbouw workshops en voor de kleintjes staan grote bakken Lego klaar. De manifestatie is zondag te bezoeken van 12.00 tot 16.30 uur, de andere dagen van 10.00 tot 16.30 uur. Op Koninginnedag 30 april is het museum gesloten. De toegang tot het museum is gratis.

Lees ook:Koning opent Nationaal Militair Museum
Lees ook:Modelbouwshow en LEGO Festijn Goes
Lees ook:Duizenden museumbezoekers vast na zedenmisdrijf
Lees ook:Modelbouwshow.nl in Zeelandhallen Goes
Lees ook:Modelbouwshow 2011 in Goes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>