LEGO 11-daagse in Militair Luchtvaart Museum

Het  Militaire Luchtvaart Museum in Soesterberg bestaat 45 jaar, de Nederlandse Militaire Luchtvaart 100 jaar. Reden voor een feestje: van zondag 1 februari tot en met zondag 3 maart in het museum het domein van de LEGO 11-daagse [email protected]. Tijdens de voorjaarsvakantie kunnen kinderen met dit speelgoed aan de slag (niet op zaterdag en maandag).

Iedere dag beoordeelt een jury naar leeftijdscategorie de die dag gemaakte creaties. De prijswinnaars krijgen een cadeau thuisgestuurd. Het spektakel is gratis toegankelijk, net als het museum. De deuren staan dinsdag tot en met vrijdag open van 10.00 tot 16.30 uur  en op zondag van 12.00 tot 16.30 uur.

Lees ook:Luchtvaartbeurs bij Aviodrome op zaterdag 26 maart
Lees ook:LEGO®WORLD in Jaarbeurs Utrecht – 18 t/m 24 oktober
Lees ook:LEGO®World 2015 in de Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:LEGO®World in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Nationale Modelbouw Manifestatie in Militaire Luchtvaartmuseum Soesterberg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>