Winter Efteling 2012

De meeste attractieparken houden een winterstop, maar de Efteling in Kaatsheuvel blijft het hele jaar open (2013: klik hier). Donderdag 8 november 2012 opent de Winter Efteling. Tot en met 3 februari 2013 toont het pretpark haar winterse pracht: een sprookjesachtige verlichte wereld. Drie attracties verschijnen ’s avonds in een andere gedaante en het nieuwe Aquanura in het donker belooft ook een belevenis te worden.

Het Sprookjesbos heeft er een nieuwe bewoner bij: een ijdele keizer met 1001 kledingstukken, die door een kind een lesje krijgt: ‘De nieuwe kleren van de keizer’. Bijna alle attracties zijn gewoon open, behalve de Piraña en de Vliegende Hollander. Een aantal andere attracties zijn bij slecht weer ook dicht. Daarnaast zijn er speciale attracties, zoals een schaatsbaan, een langlaufbaan, een sneeuwglijbaan en een winterse markt. De Winter Efteling is iedere dag open: op doordeweekse dagen van 11.00 tot 18.00 uur, in de weekenden en de kerstvakantie (22 december tot en met 6 januari) van 11.00 tot 20.00 uur. Op Oudejaarsdag is het park open van 11.00 tot 18.00 uur, maar om 19.00 uur gaan de poorten open voor Oud & Nieuw in de Efteling.

Lees ook:Winter Efteling opent 18 november
Lees ook:Winter Efteling 2011 opent de poort
Lees ook:Winter Efteling opent haar deuren
Lees ook:Winter Efteling opent haar deuren
Lees ook:Winter in de Efteling: vanaf 14 november elf weken in warme wintersferen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>