Boerderijenfestival Orvelte

Op woensdag 1 augustus 2012 vindt in het Drentse Orvelte voor de 8e keer het Boerderijenfestival plaats. Orvelte is met zijn klinkerstraatjes en rietgedekte boerderijen één van de mooist bewaard gebleven dorpjes van Nederland en vormt het decor voor dit gratis festival, met onder meer muziek, kunst, (straat)theater, demonstraties, proeverijen, oldtimers, oude ambachten, streekproducten en kindervertier.

 

Verspreid door het dorp vindt van 15.00 tot 20.00 uur een gevarieerd programma plaats. Doel van het Boerderijenfestival is om de boerderij en het leven op de boerderij van vroeger en nu onder de aandacht te brengen en een breed publiek bewust te maken van de historische waarde, de geschiedenis en het erfgoed van de boerderij en alles wat daarmee te maken heeft.

Lees ook:Boerderijenfestival Orvelte
Lees ook:Boerderijenfestival Orvelte 2011
Lees ook:Kwakoe Zomer Festival Amsterdam
Lees ook:Voorjaarsfair Lentiade 2014
Lees ook:Hellendoorn Open Air 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>