Bericht van het Jaar: Supermaan – voorbode van extreem weer?

Eropuit.blog moet het hebben van feesten, festivals, dagtochtjes en tradities: actuele berichten, maar met weinig ‘echte’ nieuwswaarde. De waarde ervan is service voor lezers die googelen op ‘zoiets als kaarsjesavond’ en  dan binnen blog.nl op eropuit terecht (kunnen) komen. Koninginnedag, vuurwerk, uitjes tijdens feestdagen: altijd goed voor veel bezoek. Dat betekent niet dat eropuit.blog het serieuze nieuws schuwt. Nieuws dat rechtstreeks met deze site te maken heeft, zit nogal eens in de hoek van rampen en onrust, zoals het bloedbad in Alphen, dat het winkeluitje op zaterdagmiddag  verpestte. De supermaan als mogelijke voorbode van extreem weer trok dit jaar de meeste lezers.

 

Stakingen deden het ook goed, net als de intocht van Sinterklaas. Een nieuwe Sint: hij moest er duidelijk nog aan wennen om op alle details te letten. Zo stond zijn mijter achterstevoren op zijn hoofd, tot grote hilariteit, maar ook tot ergernis van veel lezers.

 

De top-3 van meest gelezen berichten in 2011 op eropuit.blog:

1. Supermaan – voorbode van extreem weer? (20 maart, 28561 views).

2. Officiële intocht Sinterklaas 2011 in Dordrecht (11 november, 17090 views).

3. Stakingen OV Amsterdam, Den Haag en Rotterdam gaan door (13 februari, 10733 views).

Lees ook:Supermaan – voorbode van extreem weer?
Lees ook:Terug na een vervelende virusaanval
Lees ook:Meest gelezen berichten in februari 2008
Lees ook:Contact
Lees ook:Supermaan: voorbode van onheil?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>