Prinsen –en Prinsessendag paleis Het Loo

Ook deze zomer nodigt Paleis Het Loo in Apeldoorn kinderen op vier dinsdagen uit voor de Prinsen –en Prinsessendag (2013: klik hier). Op 20 en 27 juli en 3 en 10 augustus kunnen kinderen verkleed naar Het Loo komen. Ze worden geschminkt op een Koninklijke troon, gefotografeerd en krijgen de foto mee. Ze kunnen kleurplaten inkleuren, meedoen aan een speurtocht in en rond het paleis, luisteren naar sprookjes en in de tuin speelt het poppentheater een vrolijke voorstelling voor jong en oud.

 

Daarnaast is een ritje met de paardentram mogelijk (€ 1,=) en kunnen kinderen voor € 2,=  een kinderaudiotour (vanaf 6 jaar) door het paleis volgen, met spannende verhalen over het paleis en zijn bewoners. De entree kost voor kinderen van 6 tot en met 17 jaar € 3,=; kinderen tot en met 5 jaar mogen gratis mee. Verkleden mag, maar is geen verplichting.

Lees ook:Prinsessendag paleis Het Loo
Lees ook:Prinsen –en prinsessendag op paleis Het Loo
Lees ook:Prinsen- en Prinsessendagen op Paleis Het Loo
Lees ook:Playmobil Speeldagen bij Paleis Het Loo
Lees ook:Parade van de Zomerkoning op Paleis Het Loo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>