Prinsessendag paleis Het Loo

Net als vorig jaar nodigt paleis Het Loo in Apeldoorn kinderen iedere dinsdag in augustus 2009 uit om verkleed als prinsen en prinsessen verkleed te komen (editie 2013: klik hier). Dinsdag 4 augustus is de eerste van de  vier Prinsessendagen. Ze worden geschminkt op een Koninklijke troon, gefotografeerd en krijgen de foto mee. Ze kunnen knutselen, luisteren naar sprookjes en in en om het paleis is een speurtocht uitgezet. In de tuin is een poppentheatervoorstelling voor jong en oud.

Daarnaast is een ritje met de paardentram mogelijk (€ 1,=) en kunnen kinderen voor € 2,=  een kinder-audiotour (vanaf 6 jaar) door het paleis volgen, met spannende verhalen over het paleis en zijn bewoners. De entree kost voor kinderen van 6 tot en met 17 jaar € 3,=; kinderen tot en met 5 jaar mogen gratis mee. Verkleden is geen verplichting. Tot en met 30 augustus is in het paleis de tentoonstelling ‘Juliana’ te zien, ter gelegenheid van haar honderdste geboortedag dit jaar.

Lees ook:Prinsen –en Prinsessendag paleis Het Loo
Lees ook:Prinsen –en prinsessendag op paleis Het Loo
Lees ook:Verhalenfestival op Paleis Soestdijk tijdens de kerstvakantie
Lees ook:Playmobil Speeldagen bij Paleis Het Loo
Lees ook:Prinsen- en Prinsessendagen op Paleis Het Loo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>