Trouwen in CentreParcs

Bruidsparen hoeven vanaf 1 januari 2008 CentreParcs niet meer uit om te trouwen. De gemeente Zeewolde maakte bekend, dat trouwlustigen in het nieuwe jaar terecht kunnen op de Eemhof van CentreParcs in Oostelijk Flevoland. Burgemeester Gorter en de directeur van het vakantiepark hebben hiertoe een overeenkomst gesloten. Bruidsparen kunnen dus trouwen in CentreParcs, hoewel ze daarvoor natuurlijk ook als vanouds in het gemeentehuis terechtkunnen.


Ook voor het registreren van een partnerschap kan men bij het vakantiepark aankloppen. Paren maken een afspraak via de ambtenaar van de burgerlijke stand, die het huwelijk of registratie van het partnerschap gaat voltrekken. Over het gebruik van de faciliteiten van het park moeten de bruidsparen onderhandelen met de Eemhof. Naast het gemeentehuis kan men nu in Zeewolde op meerdere locaties trouwen.

Lees ook:Sandra en Erik trouwen op Huishoudbeurs 2017
Lees ook:Kasteel de Haar houdt open trouwlocatie dag
Lees ook:Jan Smit en Liza trouwen op Sint Maarten
Lees ook:Citymall Almere nodigt alle Nederlanders uit te komen trouwen voor één dag!
Lees ook:Laatste triple double digit deze eeuw: 12-12-12

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>