Lil’ Kleine wint MTV EMA 2017 voor Best Worldwide Act

Lil’ Kleine is in Londen bekroond met de MTV EMA voor Best Worldwide Act, dit maakt Viacom-zender MTV bekend. Het is de eerste keer in de geschiedenis van de MTV EMA dat een Nederlandse act bekroond wordt met deze award. Shawn Mendes ging met 3 awards naar huis, verder waren er awards voor o.a. Ed Sheeran, Coldplay en Eminem. Eerder werd al aangekondigd dat U2 geëerd zou worden met de Global Icon Award.
Aan het einde van de show liet host Rita Ora weten dat de volgende editie van de MTV EMA gehouden zullen worden in het Spaanse Bilbao. De volledige lijst met winnaars:
BEST SONG
Shawn Mendes – There’s Nothing Holdin’ Me Back
BEST ARTIST
Shawn Mendes
BEST LOOK
ZAYN
BEST NEW
Dua Lipa
BEST POP
Camila Cabello
BEST VIDEO
Kendrick Lamar – HUMBLE.
BEST LIVE
Ed Sheeran
BEST ELECTRONIC
David Guetta
 
BEST ROCK
Coldplay
BEST HIP HOP
Eminem
BEST ALTERNATIVE
Thirty Seconds To Mars
BIGGEST FANS
Shawn Mendes
BEST PUSH
Hailee Steinfeld
BEST WORLD STAGE
The Chainsmokers – Live from Isle of MTV Malta 2017
WORLDWIDE ACT WINNERS
Lil’ Kleine – Nederland
C. Tangana – Spanje
BABYMETAL – Japan
ALMA – Finland
DaVido – Nigeria
Stormzy – VK & Ierland
Lali – Argentinië
Over MTV Benelux
MTV is het Youth & Entertainment-merk binnen de portfolio van Viacom International Media Networks Benelux. MTV brengt entertainment en richt zich op de belevingswereld van jongeren. Als onderdeel van Viacom, één van ‘s werelds grootste internationale mediabedrijven, is het voor MTV mogelijk om de Nederlandse en Belgische MTV-fans toegang te geven tot internationale sterren en shows, zoals CatfishTeen MomMTV EMA en vele andere. Ook lokale producties spelen een grote rol bij MTV, zoals Ex on the Beach: Double DutchDouble Trouble en Dutch Ridiculousness. MTV is in Nederland te zien via Ziggo op kanaal #23 en KPN op kanaal #20 en in België te zien via Proximus op kanaal #213 en via Telenet op kanaal #19. Meer informatie over MTV is te vinden via mtv.nl en mtv.be.

Lees ook:Bebe Rexha presenteert de MTV EMA 2016 in Rotterdam
Lees ook:Coldplay in Ahoy Rotterdam
Lees ook:MTV geeft felbegeerde kaarten awardshow weg tijdens MTV EMA fan-auditie
Lees ook:Coldplay in Goffertpark Nijmegen
Lees ook:Efteling beste pretpark in de Benelux

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>