Glazen Huis in Apeldoorn krijgt weer drie dj’s

Dit jaar laten niet twee – zoals vorig jaar – maar drie 3FM-dj’s – zoals alle edities daarvoor – zich opsluiten in Glazen Huis: Domien Verschuuren, Sander Hoogendoorn en Angelique Houtveen. Voor Domien is het de vierde, voor de andere twee dj’s de eerste keer. Dit jaar staat het Glazen Huis voor de 14e editie van de actie Serious Request in Apeldoorn. De dj’s zitten van 18 tot 24 december – de week voor kerst – zes dagen zonder eten opgesloten, om geld in te zamelen voor een goed doet.

De inzamelingsactie is in samenwerking met het Rode Kruis. Ieder jaar wordt een ander actiepunt gekozen, dit jaar is dat herenigen van families die in conflictgebieden door crisis zijn verscheurd. Met het ingezamelde geld gaan hulpverleners op zoek naar vermiste kinderen, die bij hun familie worden teruggebracht. Vorig jaar werd 8, miljoen euro opgehaald voor de strijd tegen longontsteking bij kinderen; dat was iets meer dan in 2015, mede dankzij de nagellakactie van Tijn, het jongetje dat deze zomer overleed aan de gevolgen van hersenstamkanker.  Vorige week werd hij in Ivoorkust postuum geëerd met een kliniek die zijn naam draagt.

Lees ook:Serious request 2014 – Glazen Huis in Haarlem, zonder Giel
Lees ook:Serious Request 2014 – Glazen Huis staat in Haarlem
Lees ook:Haarlem klaar voor 3FM Serious Request
Lees ook:Megadrukte laatste dag Glazen Huis Leiden
Lees ook:Giel Beelen dit jaar niet in Glazen Huis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>