Kluitman bestsellerserie over beertje Bobbi (Monica Maas) bestaat 15 jaar!

Het schattige beertje Bobbi is favoriet bij heel veel jonge kinderen. Wereldwijd zijn er meer dan 2 miljoen boeken verkocht. Dit jaar bestaat de populairste voorleesbeer van Nederland 15 jaar. Om dit jubileum te vieren met boekhandelaren en lezers staat het najaar in het teken van Bobbi, met onder andere een Bobbi-dag, een Bobbi-tournee langs de boekhandels, het jubileumboek Bobbi geeft een feestje voor een jubileumprijsje (€ 5,-) én een geweldig leuke Bobbi-knuffel (waar al jaren veel vraag naar is). Zowel online als offline zullen er leuke feestelijke (win)acties zijn (bron: persbericht).

Uitgever Mariska Budding: ‘Bobbi is mateloos populair en zijn populariteit groeit elk jaar. Kinderen herkennen zichzelf in Bobbi en zien het beertje echt als hun vriendje. Het zijn positieve, vrolijke en toegankelijke verhaaltjes op rijm, over de dagelijkse, herkenbare dingen uit het leven van een peuter.’ Bobbi is voor peuters vanaf 2 jaar.

Monica Maas
Monica Maas is geboren op Texel, waar ze nog steeds woont. Sinds 1978 is ze fulltime werkzaam als illustratrice, kinderboekenschrijfster en ontwerpster. Ze tekende o.a. Moffel en Piertje voor Teleac/NOT en haar illustraties stonden in bladen als BoboJippoOkkiTaptoeLibelle en Kinderen. Bij Kluitman zijn meer dan 25 delen in de serie over Bobbi verschenen.

Lees ook:Kluitman verkoopt bestsellerserie Bobbi aan China
Lees ook:Kinderen zijn te dik
Lees ook:Tips voor het efficiënter plannen van uitjes
Lees ook:Kunstevent 2009 in Martiniplaza Groningen
Lees ook:Kunst en Living in Ahoy Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>