Nederland-Frankrijk: D-Day voor Nederlands elftal

Vandaag is D-Day voor het Nederlands elftal: de wedstrijd Nederland-Frankrijk is cruciaal om nog hoop te hebben op een plek op het WK in Rusland. Om 20.45 uur treedt het team van bondscoach Dick Advocaat aan in het Stade de France voetbalstadion in Parijs.

De wedstrijd is life te zien op NPO 3, met vanaf 20.00 uur voorbeschouwingen met Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart. Na een reeks dramatisch verlopen kwalificatiewedstrijden moet Nederland vanavond winnen. Zo niet, dan is Oranje totaal afhankelijk van wat andere landen in poule A doen.

Lees ook:PSV wint: Eindhoven kan feestvieren
Lees ook:EK Vrouwenvoetbal: kwartfinale Nederland-Zweden in Doetinchem
Lees ook:EK Vrouwenvoetbal: Rotterdam kleurt oranje
Lees ook:EK badminton in Almere
Lees ook:Oranje revancheert zich, maar kans op deelname WK2018 blijft klein

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>