Route ‘The Passion’ in Leeuwarden tot laatste moment geheim

Donderdag 13 april vindt de zevende editie van het EO-muziekspektakel ‘The Passion‘ in Leeuwarden plaats. Het evenement wordt om 20.30 uur live op tv uitgezonden. De route door de stad van een stoet mensen met een groot verlicht wit kruis blijft tot het laatste moment geheim. Volgens de burgemeester is er geen concrete dreiging, maar de organisatie neemt het zekere voor het onzekere.

Gebeurtenissen als in Nice en vorige week in Stockholm hebben daartoe geleid. De burgemeester wil niet zeggen welke maatregelen worden genomen, maar ze zullen vergelijkbaar zijn met die tijdens de marathon van Rotterdam afgelopen zondag. Toen waren langs de route betonblokken en trucks neergezet om voertuigen de toegang te verhinderen. Na een reis van vier jaar door het noorden van Europa is de Ark van Noach precies tijdens het paasweekend terug in Leeuwarden en ligt aangemeerd aan de Snekerkade.

Lees ook:The Sand Amsterdam moet dicht na schietpartij
Lees ook:Oudejaarsfeesten afgelast na drama Hoek van Holland
Lees ook:Voor het laatst kermis op de Dam in Amsterdam
Lees ook:Amsterdam Marathon 2010
Lees ook:Paniekzaaier Dodenherdenking heeft strafblad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>