Topevement bij voorpremière F8 in Pathé De Kuip

Bij de voorpremière van Fast & Furious 8 op woensdag 12 april organiseert Pathé De Kuip – in samenwerking met Streetgasm, Autogespot, Kalfsbeek BMW en Hollywood Café – een spectaculair, gratis evenement met zestig exclusieve (sport)auto’s, vier pitspoezen en een DJ. Tickets voor de voorpremière zijn te koop via www.pathe.nl en aan de kassa van de Rotterdamse bioscoop (bron: persbericht).
-
Woensdag 12 april staat Pathé De Kuip geheel in het teken van de voorpremière van het actiespektakel Fast & Furious 8. Voor de Rotterdamse bioscoop kun je je de hele dag vergapen aan zestig exclusieve (sport)auto’s van onder meer Bugatti (drie Veyrons!), Ferrari, Mercedes, Aston Martin en Lamborghini. Vier pitspoezen houden de prachtexemplaren in de gaten. Ook het nabijgelegen Hollywood Café De Kuip staat geheel in het teken van het achtste Fast & Furious-spektakel met onder meer een DJ en hostessen.
-
FAST & FURIOUS 8 (website)
Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn, Brian en Mia met vervroegd pensioen en de rest van de crew is vrijgesproken, dreigen voor de leden van het team normale levens. Maar een mysterieuze vrouw verleidt Dom terug te keren naar het misdaadleven en zorgt dat de vriendschap van de groep op de proef wordt gesteld. Onze elite-eenheid racet van de Cubaanse kust naar de straten van New York en de ijsvlaktes van de Barentszzee om een levensgevaarlijke anarchist af te stoppen en de man die hen tot een familie maakte, thuis te brengen. Topspektakel in het achtste deel van de populaire Fast & Furious-reeks met Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Helen Mirren en Charlize Theron.
-
Aanvangstijden voorpremière 12 april: 11.30, 13.00, 13.40, 14.30, 15.20, 16.00, 16.50, 17.30, 18.05, 19.00, 19.45, 20.30, 21.00, 21.30 en 22.00 uur.
-
-

Lees ook:Pathé De Kuip introduceert luxueuze Pathé Comfort Seats
Lees ook:Star Wars: The Force Awakens is strong bij Pathé
Lees ook:League of Legends World Championship Finals zaterdag 31 oktober live in HD bij Pathé
Lees ook:Ladies Night en Girls Only 11 en 13 april bij Pathé Scheveningen
Lees ook:Heropening Pathé Schouwburgplein: vernieuwde IMAX-zaal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>