Ontknoping ‘Wie is de Mol?’ live vanuit VondelCS

Zaterdagavond 11 maart wordt de ontknoping van het populaire kijkcijferkanon ‘Wie is de Mol‘ live uitgezonden vanuit VondelCS, het omroephuis van AvroTros en AT5 in het Vondelpark. Wie is de mol? Is het Thomas Cammaert? Sanne Wallis de Vries? Of Jochem van Gelder? Zaterdagavond kan iedereen het van 20.30 uur live meemaken in Amsterdam en op NPO 1.

Op het voorplein van VondelCS staat een groot scherm om het live te kunnen volgen. Tip: kom ruim op tijd om een goede plaats te bemachtigen. In de laatste live-show blikken alle kandidaten terug op hun deelname aan de tot nu toe best bekeken seizoen. In 2011 won Art Rooijakkers seizoen 11, toen hij als deelnemer de Mol wist te ontmaskeren. Het jaar erop nam hij de presentatie van de show over van Pieter Jan Hagens. In 2013 won hij de Gouden Televisier-Ring voor ‘Wie is de Mol’.

Lees ook:Ontknoping Wie is de Mol live in Vondelpark
Lees ook:Tv-tip: Herhaling Zomergasten met Eberhard van der Laan
Lees ook:Vrienden van Amstel LIVE! 2016 in Ahoy, live uitzending op RTL
Lees ook:Disney Live! Mickey’s Rockin’Road `show toert door Nederland
Lees ook:Concert Red Hot Chili Peppers live te zien in CineMec Ede

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>