Televisiewereld geschokt door dood Guus Verstraete

Het plotselinge overlijden van Guus Verstraete heeft de televisiewereld diep geschokt. De bekende tv-regisseur en echtgenoot van Simone Kleinsma werd eerder deze week in het ziekenhuis opgenomen vanwege hartproblemen.Vrijdagochtend overleed hij op 69-jarige leeftijd. Hij zal binnenkort worden gehuldigd tijdens een speciale avond in Beeld & Geluid in Hilversum.

Verstraete regisseerde grote shows als Wedden, dat?, De Surpriseshow en De Soundmixshow. Daarnaast regisseerde hij Laat de Leeuw, Mooi! Weer De Leeuw en Ron’s Honeymoon Quiz. Ook regisseerde hij tv-series en -films, zoals Bassie en Adriaan en Ik ben Joep Meloen. Verstraete trouwde in 1990 met musicalster Simone Kleinsma. Uit een eerder huwelijk heeft hij drie kinderen.

Lees ook:Jorrit Rogaar wint Cameretten festival
Lees ook:Holland zingt Hazes in Ziggo Dome
Lees ook:Première musical ‘Was Getekend, Annie M.G. Schmidt’ in DeLaMar theater
Lees ook:Les Misérables nog even in Carré te zien
Lees ook:Douwes vervangt geblesseerde Kleinsma

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>