FC Groningen en TradeCast introduceren ‘FC Groningen TV’

Fans en supporters van FC Groningen kunnen vanaf nu hun favoriete club overal volgen met de komst van de nieuwe online tv-zender FC Groningen TV. Met de app en de website kunnen fans dagelijks exclusieve video’s, documentaires en unieke beelden van achter de schermen van de Groningse voetbalclub bekijken. Op www.fcgroningen.tv zijn unieke videobeelden te zien die nergens anders vertoond worden: exclusieve historische beelden van de club, voorbeschouwingen, samenvattingen en persconferenties (bron: persbericht).
-
Bijzonder is ook de interactiviteit van FC Groningen TV: kijkers kunnen met hun smartphone of tablet zelf videoreacties insturen, bijvoorbeeld voor de rubriek ‘Vraag het aan de trainer’ of ‘Mijn Man of the Match’. Alle video’s kunnen bovendien gemakkelijk online gedeeld worden. Het Zwolse bedrijf TradeCast heeft de techniek achter FC Groningen TV verzorgd en biedt de Groningse voetbalclub daarmee talloze nieuwe, interactieve video formats.
-
Robbert Klaver, commercieel directeur van FC Groningen: ‘Het hoofddoel van onze eigen online tv-zender is het verhogen van de verbintenis met onze supporters. Het is bijzonder om één van de koplopende clubs van Nederland te zijn met een eigen online tv-zender en het zou mooi zijn als meer clubs ons voorbeeld volgen. Met een eigen tv-zender creëer je namelijk nóg meer betrokkenheid en binding met je achterban. Waar ik zelf erg mooi vind, is dat FC Groningen TV op ieder moment en op elk scherm beschikbaar is, waaronder als app voor iOS en Android.’
-
Yillmaz Schoen, CEO van TradeCast: ‘We zijn er trots op dat we FC Groningen TV kunnen helpen met het verbinden van de voetbalclub en de fans, op alle momenten waarop die fans niet al in het stadion aanwezig zijn.’ TradeCast is de enige totaaloplossing op de markt om gemakkelijk je eigen interactieve tv-zender te beheren. TradeCast biedt de unieke combinatie van een cloud-based lineaire tv-zender en talloze VOD/OTT-, on demand-, streaming- en live uitzendmogelijkheden. En het verrijken van content was nog nooit zo eenvoudig, dankzij TradeCast’s vele e-commerce mogelijkheden, zoals in-video buying. TradeCast is een jaar geleden geïntroduceerd in Nederland en maakt in januari 2017 zijn internationale debuut op de showfloor van de Consumer Electronics Expo (CES) in Las Vegas.
-

Lees ook:Euroborg en FC Groningen: brand -en imagoschade
Lees ook:Preipop Groningen 2011
Lees ook:Van Gogh Museum lanceert ‘Van Gogh op school’
Lees ook:Huldiging FC Groningen
Lees ook:Graansilo Groningen tjokvol tijdens Eurosonic/Noorderlag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>