Zondag 11 december: EO Kerstfeest op de Dam

Zondag 11 december is de Dam in Amsterdam voor de zesde keer op rij het decor van het EO-muziekspektakel ‘Kerstfeest op de Dam‘. De show wordt opgenomen voor tv en uitgezonden op zondagavond 25 december 20.22 uur op NPO 1. Om 19.15 uur begint als voorprogramma een sing-a-long met het publiek, om 20.00 uur start de tv-opname.  De toegang is gratis.

Dit jaar zijn Trijntje Oosterhuis, Jim Bakkum, Shirma Rouse en Brownie Dutch de artiesten die het kerstverhaal aan de hand van klassieke en moderne (kerst)liederen vertolken. Tussen de nummers door vertellen kinderen het kerstverhaal in hun eigen woorden. Daarnaast bezoeken zij cliënten van het Leger des Heils: mensen uit alle rangen en standen vertellen verhalen over neergang, opstanding, hoop, hulp en hoop. Bert van Leeuwen is ook dit jaar gastheer.

Lees ook:Donderdag 17 december: EO Kerstfeest op de Dam
Lees ook:Kerstfeest op de Dam in Amsterdam 2014
Lees ook:EO organiseert Kerstfeest op de Dam
Lees ook:EO Kerstfeest op de Dam 2013
Lees ook:EO Kerstfeest op de Dam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>