Tv-kok Joop Braakhekke overleden

De bekende Nederlandse televisiekok Joop Braakhekke is donderdagochtend overleden. Hij werd 75 jaar. Braakhekke was bekend van het tv-kookprogramma Kookgek en eigenaar van het bij BN’ers geliefde restaurant Le Garage in Amsterdam.

In 2014 werden hartproblemen verholpen met bypasses. In 2015 werd alvleesklierkanker vastgesteld. Een jaar later werd hij genezen verklaard, maar de alvleesklierkanker kwam terug, met uitzaaiingen naar de longen en lever. Braakhekke overleed thuis, in het bijzijn van zijn partner.

Lees ook:Filmactrice Sylvia Kristel overleden
Lees ook:Kees Brusse overleden
Lees ook:Hans Breukhoven (oprichter Free Record Shop) is overleden
Lees ook:Stille tocht in Almere voor grensrechter
Lees ook:Herman Pieter de Boer overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>