MTV geeft felbegeerde kaarten awardshow weg tijdens MTV EMA fan-auditie

MTV, onderdeel van Viacom International Media Networks, geeft in het weekend van 28 oktober drie dagen lang felbegeerde kaarten weg voor de MTV EMA 2016 in Rotterdam Ahoy. Tijdens een 60 seconden durende auditie krijgen fans de kans om te laten zien hoe zij zouden reageren wanneer ze oog in oog komen te staan met hun muziekidolen. De audities vinden plaats op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 oktober in Rotterdam Ahoy. Iedereen boven 16 jaar kan meedoen, vooraf inschrijven is niet nodig (bron: persbericht).

Zie ook: Amsterdam Dance Event (ADE)

Zondag 6 november vinden de MTV EMA 2016 plaats in Rotterdam Ahoy en wordt wereldwijd live uitgezonden op MTV. De show wordt gehost door Bebe Rexha en er zijn optredens van artiesten als Bruno Mars, Shawn Mendes, DNCE, Lukas Graham en Zara Larsson. Met deze en nog vele andere nog te onthullen namen wordt dit dé avond waar ‘s werelds grootste artiesten hun plek op het Nederlandse podium innemen met spectaculaire live-optredens. MTV geeft fans de kans om bij dit muziekspektakel aanwezig te zijn. Wie meedoet aan de fan-audities maakt zelfs kans om langs de rode loper of direct voor het podium te staan

Tijdens de auditie ben je geheel vrij om te laten zien wat je wilt. In 60 seconden bewijs je waarom jij onderdeel moet zijn van de MTV EMA 2016 in Rotterdam. Wil je alleen meedoen of met een vriendin? Verkleed je je als jouw idool of… verzin je juist een vette dansroutine? Niets is te gek! De jury beoordeelt iedere performance, waarbij de meest enthousiaste fans tickets krijgen voor de show op 6 november. Als de jury vindt dat je echt het meeste uit jezelf hebt gehaald, krijg je de kans om misschien wel aan de loper te staan wanneer de artiesten over de MTV EMA rode loper lopen, gepresenteerd door Listerine: durf te doen. Tele2 verzorgt tijdens de fan-auditie wifi. Voorafgaand aan de auditie stelt Évos Headphones koptelefoons ter beschikking voor een laatste repetitie.

Alle audities vinden plaats in de studio’s van Rotterdam Ahoy. Wegens veel vraag naar tickets is de verwachting dat het druk wordt rondom de evenementenhal. Inschrijven of reserveren is niet nodig, op onderstaande tijden kan iedereen boven de 16 binnenlopen.
  • Vrijdag 28 oktober van 14.00 tot 19.00 uur
  • Zaterdag 29 oktober van 10.00 tot 18.00 uur
  • Zondag 30 oktober van 10.00 tot 18.00 uur
Deelnemers onder de 16 jaar worden niet toegelaten tot de auditie. Tijdens deelname is een geldig legitimatiebewijs verplicht en moeten de deelnemers toestemming geven voor het opnemen van de fan-auditie door MTV.
Adres MTV EMA fan-auditie:
Rotterdam Ahoy -
Ahoyweg 10 -
3084 BA  Rotterdam.
-

Lees ook:Bebe Rexha presenteert de MTV EMA 2016 in Rotterdam
Lees ook:Toppers zoeken er een Topper bij
Lees ook:NK turnen: Fantastic Gymnastic 2009 Ahoy
Lees ook:55 Plus Beurs in Ahoy
Lees ook:Première ‘Fame’ in het Nederlands

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>