Zondag 20 maart: gratis met de trein met je Boekenweekgeschenk

Tot en met zondag 20 maart (op Palmpasen) is de 81e editie van de Boekenweek aan de gang (2017: klik hier). Op die laatste dag mag je gratis met de trein (2e klas) met het Boekenweekgeschenk: ‘Broer’ van Esther Gerritsen, gratis bij aankoop van tenminste € 12,50 aan Nederlandstalige boeken. Je hoeft alleen maar even met het boek in de richting van de conducteur te zwaaien.

De gratis reiszondag is een traditie bij de NS, hoofdsponsor van de Boekenweek. Het Boekenweekgeschenk geldt de hele dag als geldig treinkaartje door het hele land in alle treinen van NS, binnenlandse treinen van NS Highspeed, Arriva, Connexxion, Breng, Syntus en Veolia; op alle binnenlandse Intercity’s en ICC-treinen, maar niet in de Thalys.

Lees ook:Zondag 16 maart gratis met de trein met Boekenweekgeschenk
Lees ook:Zondag 15 maart: gratis de trein in met je boekenweekgeschenk
Lees ook:Gratis met de trein met Boekenweekgeschenk op zak
Lees ook:Zondag 2 april: gratis in de trein met Boekenweekgeschenk
Lees ook:Gratis met de trein met het boekenweekgeschenk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>