Woensdag 27 januari beginnen de Nationale Voorleesdagen 2016

Woensdag 27 januari tot en met zaterdag 6 februari vindt de 13e editie plaats van de Nationale Voorleesdagen (2017: klik hier).  De week begint met het jaarlijkse voorleesontbijt. Alexander Pechtold leest woensdag om 09.30 uur in het Kinderboekenmuseum in Den Haag veertig peuters voor uit het Prentenboek van het Jaar, ‘Wij hebben er een geitje bij!‘ van Marjet Huiberts met illustraties van Iris Deppe.

De Nationale Voorleesdagen zijn er om het voorlezen te stimuleren voor kinderen die zelf nog niet kunnen lezen. Het is een inititief van Stichting Lezen. Tot en met 6 februari zijn er in het hele land allerlei activiteiten.

Lees ook:Start Nationale Voorleesdagen op woensdag 25 januari
Lees ook:Prinses Laurentien start Nationale Voorleesdagen 2014
Lees ook:Nationale Voorleesdagen 2018
Lees ook:Prinses Laurentien start Nationale Voorleesdagen 2013
Lees ook:Prinses Laurentien start Nationale Voorleesdagen 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>