Vrijdagavond Songfestival Sing Along in Ziggo Dome Amsterdam

Vrijdag 15 mei barst de Amsterdamse Ziggo Dome uit zijn voegen voor de allereerste Songfestival Sing Along. Dit jaar bestaat het Eurovisie Songfestival 60 jaar (komende week in Wenen): reden voor het organiseren van het grootste Nederlandse meezingspektakel ooit rondom het Songfestival. Duizenden mensen kunnen meezingen en -swingen op bekende hits.

Zie ook: Hertaling Dolly Bellefleur van Songfestivallied

Met de herkenbare songfestivalnummers, artiesten uit binnen- en buitenland, ‘vuurwerk, de danspasjes van vroeger en de grootsheid van nu kan de bezoeker een gezellig meezingfestijn verwachten’, belooft de aankondiging. De teksten van de songs zullen voor iedereen zichtbaar zijn. De line-up liegt er niet om, met uit het buitenland onder meer Johnny Logan (Ierland, winnaar 1980 en 1987), Brotherhood of Man (UK, 1976), Emmelie de Forest (Denemarken, 2013) en uit eigen land Edsilia Rombly (2007),  Marlayne (1999), Lenny Kuhr (winnares in 1969), Frizzle Sizzle (1986), Sandra Reemer (1976 en 1979), Maggie McNeal (1980), Esther Hart (2003) en Gerard Joling (1988). Tickets: zie website.

Lees ook:Neil Diamond in Sportpaleis Ahoy
Lees ook:Kijken we nog naar het Songfestival?
Lees ook:Eurovision in Concert 2012 in de Melkweg Amsterdam
Lees ook:Maritiem ’s-Hertogenbosch 2011
Lees ook:Kerkennacht 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>