Game of Thrones-expositie komt eind mei terug naar Amsterdam

De Game of Thrones-expositie komt terug naar Amsterdam: van 27 tot en met 31 mei in de Westergasfabriek. Twee jaar geleden was de tentoonstelling te zien in de Posthoornkerk. De toegang is gratis. Er zijn ruim 70 voorwerpen te zien uit de eerste vier seizoenen en een selectie uit het vijfde seizoen van de Amerikaanse hitserie Game of Thrones (trailer seizoen V: klik hier).

Tickets kunnen eerdaags worden gereserveerd en worden in tijdvakken tussen 10.00 en 21.00 uur toegewezen. De laatste dag zijn er geen tickets, maar krijgt iedereen toegang on der het motto ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’.  Bezoekers kunnen kostuums, harnassen, rekwisieten en wapens bewonderen, een 4D-reis meemaken naar de 231 meter hoge muur en plaatsnemen op een replica van de befaamde ijzeren troon. De Nederlandse Carice van Houten speelt sinds de tweede serie de rol van de rode priesteres Melisandra en Michiel Huisman sinds het vierde seizoen de huurmoordenaar Daario Naharis.

Lees ook:Game of Thrones: The Exhibition in Amsterdam binnen acht dagen uitverkocht
Lees ook:Game of Thrones – The Exhibition in Posthoornkerk Amsterdam
Lees ook:Internationale Game of Thrones tentoonstelling opnieuw naar Amsterdam
Lees ook:Prinsengrachtconcert – hoogtepunt Grachtenfestival Amsterdam
Lees ook:Seizoensfinale Game of Thrones gratis in zeven Pathé bioscopen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Game of Thrones-expositie komt eind mei terug naar Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>