Haarlem klaar voor 3FM Serious Request

Haarlem is er klaar voor: 3FM Serious Request heeft dit jaar haar Glazen Huis opgebouwd op de Grote Markt in de Spaarnestad. Donderdag 18 december sluit minister Ploumen van Ontwikkelingssamenwerking de deur. Tot en met 24 december zitten de deejays Gerard Ekdom, Coen Swijnenberg en Domien Verschuren zonder eten opgesloten, om zes dagen lang aaneengesloten live radio en televisie te maken.

Dit jaar is het doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn geworden van seksueel geweld in oorlogs- en conflictgebieden. Het drietal roept de komende week zoveel mogelijk mensen op om in actie te komen voor dit goede doel, bijvoorbeeld door tegen betaling een verzoeknummer aan te vragen of zelf een actie op touw te zetten. De Haarlemmer Giel Beelen zit dit jaar niet opgesloten, maar organiseert acties in zijn stad, zoals vier dagen Circus Request in het Patronaat. De NS zet op de eerste en de laatste dag langere treinen in. Vorig jaar stond het Glazen Huis in Leeuwarden en sloot turner Epke Zonderland de deur.

Lees ook:Serious Request 2014 – Glazen Huis staat in Haarlem
Lees ook:Donderdag gaat Glazen Huis voor 3FM Serious Request op slot in Heerlen
Lees ook:Serious request 2014 – Glazen Huis in Haarlem, zonder Giel
Lees ook:Serious Request 2013 – Glazen Huis staat in Leeuwarden
Lees ook:Breda in de ban van Glazen Huis en Winterland Breda

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>