Westergasfabriek: De Wereld Draait Buiten

Zondag 6 juli is de Westergasfabriek in Amsterdam het domein van de tweede editie van De Wereld Draait Buiten (DWDB). Het succes van vorig jaar smaakte naar meer. Voor de tweede keer wordt het Westerpark, de achtertuin van de DWDD-studio (De Wereld Draait Door), omgebouwd tot een festivalterrein met een ‘vrolijke parade van uiteenlopende acts’, belooft de aankondiging.

DWDB telt vijf podia: de Westerunie, het Transformatorhuis, de Gashouder, de westertent op het nabijgelegen grasveld en Park Podium, een groot buitenpodium als hoofdstage. Programma: zie website. Het terrein gaat om 11.00 uur open. Het eerste optreden begint om 12.00 uur. Het festival duurt tot 22.00 uur. Tickets zijn nog bij de dagkassa op het terrein te koop: zie website.

Lees ook:‘A day at the Park’ in Amsterdamse Bos
Lees ook:RTL Viert de Zomer Concert in Zwolle
Lees ook:Pleinbioscoop Rotterdam 2014
Lees ook:Festival Dag der Kunst – Slot Zeist
Lees ook:Winterparade in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>